New user connect problem

Post your bug reports and support issues here.
Post Reply
rafurry
Posts: 3
Joined: Thu Sep 17, 2015 7:36 pm

New user connect problem

Post by rafurry »

I just downloaded you program for my Samsung Galaxy 4 and to my PC running Windows 10. I followed the process to pair and sync, however, the The app on the phone indicates connected (with a swirling wheel) but the PC has not indicated a connection and activated the "next" button. The system process has been like this for about 30 minutes. Am I missing something?
admin
Site Admin
Posts: 640
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm

Re: New user connect problem

Post by admin »

Please try reboot as your phone as your PC and try again. Will it help? Thanks!
rafurry
Posts: 3
Joined: Thu Sep 17, 2015 7:36 pm

Re: New user connect problem

Post by rafurry »

Followed recommendation and no change. The phone shows connected and the PC shows a "Pairing with Android Device" but the "next button has not been highlighted to continue the process.
admin
Site Admin
Posts: 640
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm

Re: New user connect problem

Post by admin »

I assume you use the latest Windows OAS 1.56 and Android OAS 2.2 versions? If yes, do your use Wizard or trying to start synchronization without it?
rafurry
Posts: 3
Joined: Thu Sep 17, 2015 7:36 pm

Re: New user connect problem

Post by rafurry »

Wizard
admin
Site Admin
Posts: 640
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm

Re: New user connect problem

Post by admin »

Please try without a wizard (see here for details: http://www.ezoutlooksync.com/help/worki ... wizard.htm), will it work?
Post Reply