Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post your bug reports and support issues here.
ivo_m
Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2019 10:52 pm

Re: Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post by ivo_m »

Yes, that's true. It is possible to add all PST like date file to my Outlook and fully work with them, regardless of its location and/or type od connecting. All I/O operations with them are possible except for connecting from EZOS.
admin
Site Admin
Posts: 645
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm

Re: Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post by admin »

Okay, then my only guess would be the specific Outlook version that you have. Will try to get it to check if that's true.
ivo_m
Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2019 10:52 pm

Re: Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post by ivo_m »

Now I have Outlook pro Office 365 MSO ver. 1910 (build 16.0.12130.20334) 64bit (it has changed by Windows Update since last). Windows and Office are in Czech language and Office with "Click and Run" technology.
ivo_m
Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2019 10:52 pm

Re: Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post by ivo_m »

Any new idea, please?
admin
Site Admin
Posts: 645
Joined: Mon Jan 03, 2005 5:21 pm

Re: Add Store Error When Selecting Remote PST file

Post by admin »

No, not so far, unfortunately. As we're still unable to reproduce the issue on our side even with the precise Outlook version your mentioned.
Post Reply